Megtörtént a várva-várt nagy esemény.Kiváló csapat jött össze a gyönyörű napos,igaz kissé szeles időben.A világ 13 legjobb Miatájával vágtunk neki az útnak.Tipikus szlovák vasárnapi forgalomban – szinte üres utakon,melyek bőséggel tartalmaztak flikk-flakkokat – nyomtuk le a küldetést,nagyrészt szép sima aszfalton.Ebédünk helyszínének kiválasztása is – bár vakon történt – remekül sikerült.Hazatérésünk a résztvevők igényeinek megfelelő,tervezett lecsatlakozások után,a kemény mag célba érésével végződött.Jó kis nap volt !
Már csak két hét és indulás ! Addig még sok víz lefolyik a Dunán,remélem az összes,29.-én nem lesz szükségünk vízre. Addig is tartsuk szárazon a puskaport ! Kérek szépen fészbukos reklámot,lécci !
Én köszönöm a részvételt mindenkinek,számomra a megtiszteltetés!Ma délelőtt megrajzoltam a következő menet útvonalát.Lehet,hogy nem várunk vele egy évet.
A picit esőt leszámítva tökéletes túra volt. A srácok, akiket én hívtam bevallásuk szerint kicsit szkeptikusan álltak hozzá a túrához, mert hogy “biztosan nem lesz olyan csapatós mint amit szeretnének”. A túra után lelkendezve mesélték, hogy milyen pozitív csalódás volt az egész, mind tempó, mind szervezés, mind kivitelezés szempontjából.
És elnézést a késésekért…. 😀
u.i.: idén nem füstölt ki az autóm, ami külön öröm számomra.
Update-ként jelzem, hogy facebookról van néhány érdeklődő. Nekem ketten írtak privátban akik jönnének. Illetve a bejegyzés alatt is volt aki jelentkezett, hogy csatlakozna. Ezen kívül nekem valószínűleg 3 haverom még érkezik.
Tehát alaphangon 6-7 autóval számolhatunk magunkon kívül.
Az idő szerintem tökéletes autózós lesz, amiatt nem aggódnék. 😉