2023. június 18-án a MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület megtartotta éves rendes közgyűlését.

A közgyűlésre regisztrált Egyesületi tagok számára az elnökség beszámolt a 2022 évi gazdálkodásról és a végrehajtott programokról.
A tagok számára bemutatásra kerültek a 2023-as és a 2024 programterv valamint a MX-5 közösség által kitöltött kérdőív eredményei is.

A közgyűlésen az elnökségi tagságáról lemondott Lehmann Anikó. A közgyűlés megköszönte Anikó Egyesületi munkáját és tudomásul vette a lemondást.

A közgyűlésen az elnöki pozícióról lemondott Simon Tamás. A közgyűlés megköszönte Tamás 7 éves elnöki munkáját és felkérte, hogy tiszteletbeli elnökként továbbiakban is támogassa az Egyesület munkáját. A tiszteletbeli elnöki címet Simon Tamás elfogadta.

A közgyűlés a MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület elnökének Mészáros Tamást az eddigi elnökhelyettest jelölte, aki elfogadta a felkérést. Megbízatása 3 évre szól.

Az új elnök bejelentette, hogy a jelenlegi elnökség létszámán a mai közgyűlésen nem kíván változtatni. A következő időszakban keresni fognak olyan aktív tagokat a leendő kibővített elnökségbe, akik érdemben tudnak hozzájárulni a MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület munkájához.

A közgyűlés végén bemutatásra került az Egyesület új weboldala, amely a www.miataklub.hu címen a mai naptól érhető el. Az új weboldal használatához regisztráció szükséges.

©2024 Magyar MX-5 Klub - © Minden jog fenntartva!

KAPCSOLAT

Küldés folyamatban

Bejelentkezés

vagy    

Forgot your details?

Create Account