Megtörtént az esemény! A kilencharmincötös induláshoz összejött 20 autó. Az első pihenőnél ,Tatabányán 17-re módosult a csapat.Háromnegyed egyre,ha nem is együtt,de mindenki befutott a nyúli csárdába.Ebéd után -külömböző kiszállások miatt-13 kocsi indult el,és érkezett meg konvojban a tatai shell kúthoz.Azután a tatai belváros forgatagában szétszéledt a nyáj. Már csak egy követőm maradt,és Bajnánál ő is lemorzsolódott.Egyedül érkeztem az esztergomi tesco-hoz.Kb 10 perc várakozás után láttam dobogókő felé elhaladni 3 piros mx-et,2 nd,1 na.Számomra ezzel zárult ez a különösen végződő,de ezzel együtt kiváló nap.Köszönet minden résztvevőnek !
Igazi Bolondok Napja !
A hozzászólás módosításra került: 8 hónap telt el-Gyula.
Szomorú hír érkezett:Bagoly klubtársunk meghalt.Mivel áprilisi nyulas-bolondos túránk Győrt is érinti – úgy tudom ott élt Ákos – ajánljuk az utat elhunyt Miatársunk
emlékének ! Legyen szép,kalandos ,viszkis – kávés az égi utad Bagoly !
Már csak egy hét és indulunk !
A hozzászólás módosításra került: 8 hónap, 1 hét telt el-Gyula.
Közeleg a mi időnk.Érzem a levegőben,látom a fákon,hallom a madarak énekében.Meg
főleg azokban a bogarakban,akik egyre élénkebben fészkelődnek,mocorognak,futkosnak a fejemben, 04 01 rajtszámmal a hátukon. Messzeringó gyermekkorom távoli ködéből felsejlik egy rég nem hallott szó : AUTÓBOLOND ! (akkor még így hívták az autóbuzikat) Április 1. – 04.01.- a mi napunk ! Idén ez a nap dupla ünnep – a NYÚL napja is. Sok szép ajándék mellett a nyúlnak a hosszú évek alatt bizony felhalmozódtak tartozásai is. Nosza menjünk,keressük fel saját élőhelyén és kérjük számon !
Tehát kedves érdeklődők !
2024.04.01. évnyitó olajtörő séta, Szentendre Spar parkoló – NYÚL – és vissza.
Gyülekező fél kilenctől , indulás FÉL TÍZ. (ha sikerül,pár perc késés belefér)
Tatabányán kis szusszanás , aztán a cél NYÚL Platán csárda.