CarNet Mirai – Mazda kereskedés és szerviz

A CarNet Mirai Kft. 1999. óta van jelen a magyar autópiacon, napjainkban a legnagyobb hazai Mazda márkakereskedés. A japán Mazda márka bevezetése és az ehhez kapcsolódó márkakereskedői hálózat építése 1991-ben kezdődött Magyarországon, a Mazda Motor Hungary Kft. 1992. évi létrehozásával alakult meg az importőri iroda. A cég az importőri nagykereskedelmi tevékenységen túl, közvetlenül kiskereskedelmi feladatokat is ellátott 1999-ig, amely után e tevékenységet a CarNet Mirai Kft. végezte vadonatúj építésű telephelyén, Budapesten a XI. kerületben.

1993-ban alakult meg az Autó Óbuda Kft., amely az elsők között kezdete meg a hivatalos márkakereskedői tevékenységét a III. kerületben.

A Mazda 2012-től kezdődött megújulásával, a vadonatúj Skyactiv modellek bevezetésével, piaci részesedésének jelentős növelésével párhuzamosan az CarNet Mirai Kft. sikertörténete is folytatódott, évről évre remek gazdasági és kereskedelmi mutatókkal büszkélkedhet. A Mazda márkán belül folyamatosan 35% körüli piaci részesedést tud realizálni az új gépkocsi értékesítésben, tehát minden Magyarországon eladott harmadik Mazdát a cégtől vásárolnak meg. Az értékesítéshez szorosan kapcsolódva folyamatosan növekszik a szerviztevékenység és alkatrész forgalmazás mértéke és eredményessége.

A CarNet Mirai ügyvezetője, Szabó Gábor 1991-től a Mazda bevezetésének első pillatanaitól, a cég dolgozói közül pedig még ma is jó páran több mint 20 éve aktívan a márka termékeivel foglalkoznak a cég állományában. Méltán lehetnek büszkék teljesítményükre, hisz kijelenthetjük, hogy nincs még egy hasonló Mazda márkával foglalkozó cég hazánkban, amely akkora tapasztalattal rendelkezik, mint az CarNet Mirai Kft.

A CarNet Mirai Kft. tulajdonosa 2002. óta a Carnet Invest Zrt., amely 2015. őszéig az MKB-Euroleasing cégcsoport tagjaként működött. 2016 után, a tulajdonosi változásokat követően, 16 márkával, 10 márkakereskedéssel, 23 telephellyel az ország egyik legnagyobb, magántulajdonban lévő gépjármű kereskedelemmel és befektetésekkel foglalkozó vállalkozásaként tevékenykedik.

A Mirai elnevezés japán szó, jelentése jövő. A CarNet Mirai Kft. joggal bízik abban, hogy a nevéhez méltó módon tud a jövőben is sikeresen jelen lenni a magyar piacon.

Elérhetőség

Telephelyek:
1119 Budapest, Budafoki út 105.

1037 Budapest, Vörösvári út 123.

Elérhetőségek (új autó értékesítés, használt autó értékesítés, munkafelvétel és szerviz, karambolos és kárügyintézés

 

Amennyiben rendelkezel az aktuális évre érvényes MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület Tagsági kártyával, úgy abban az esetben az alábbi kedvezményeket biztosítjuk.
A kedvezmények igénybevételéhez a kártyát és a név ellenőrzéséhez szükséges személyiséget bizonyító igazolványt is be kell mutatni.

Termékek / Szolgáltatások megnevezése

Kedvezmény mértéke (%)

Új gépjármű értékesítés

5%

Kedvezmény alkatrészekre és Mazda olajokra
(0-5 éves gépkocsi esetén)

10%

Kedvezmény munkadíjra
(0-5 éves gépkocsi esetén)

10%

Kedvezmény alkatrészekre és Mazda olajokra
(5-10 éves gépkocsi esetén)

20%

Kedvezmény munkadíjra
(5-10 éves gépkocsi esetén)

20%

Kedvezmény alkatrészekre és Mazda olajokra
(10+ éves gépkocsi esetén)

25%

Kedvezmény munkadíjra
(10+ éves gépkocsi esetén)

30%

©2024 Magyar MX-5 Klub - © Minden jog fenntartva!

KAPCSOLAT

Küldés folyamatban

Bejelentkezés

vagy    

Forgot your details?

Create Account