Sziasztok!

Az év vége közeledtével egy kicsit visszatekintentünk, hogy mi történt idén a MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület házatáján.

Ha csak a programokat nézzük, akkor az Egyesület szervezésében volt:
– Szezonnyitó Kelet-Magyarországon,
– Két időméréses pályanap az M-Ringen (tavasszal és ősszel),
– 2 napos Nagytalálkozó Szlovákiában,
– Szezonzáró Balaton-felvidéken.
Valamint az év utolsó napján (ha az idő is engedi) lesz egy évzáró gurulás.

Elindult az új weboldal (www.miataklub.hu).
Belépés után elérhető lett a rendezvény naptár, amelybe nem csak az egyesületi programok kerülhetnek, kerültek bele, hanem például a Vámos Laci féle országjáró túra és az SMX Grand Tour is. De mindenki számára is nyitott a lehetőség, ha programot szervez és szeretné meghirdetni nagyobb körben.

Idén megkérdeztük az MX-5 közösséget, hogy ki, mit szeretne az Egyesülettől, merre fejlődjünk. A felmérés eredményeit a weboldalon megosztottuk a Közösséggel. Minden eseménynél, fejlesztésnél szem előtt tartjuk az elvárásaitokat.

Ha már a fejlesztésnél tartunk. Az új weboldal átadása után az év második felében elkezdtük kialakítani azt a felületet, amelyen keresztül az Egyesülettel leszerződő szolgáltatók, üzletek, kereskedések le tudják ellenőrizni, hogy az általuk kínált termék vagy szolgáltatás elérhető-e kedvezményes áron az Egyesületi tag számára. (Amennyiben éves tagsági díj rendezve van, a kedvezmény biztosított lesz). Ha a mobiltelefonoddal leolvasod az MX-5 KLUB tagsági kártyán lévő QR kódot, Te is látni fogod a jogosultságodat.
Jelenleg is több vállalkozással egyeztetünk, de szívesen vesszük az ajánlásaitokat is.

Idén ennyi fért bele az önkéntes munkaként vállalt tevékenységünkbe. Továbbra is nagy terveink vannak a jövőre nézve (programok, közösség építés, webshop, egyre több kedvezmény az Egyesületi tagjaink számára) viszont számítunk önkéntes támogatókra is, akik segítenék a munkánkat és a közösséget.

Ha már a támogatásánál tartunk, már most szólunk, hogy 2024-ben is fel tudod ajánlani az adód 1%-át az Egyesület számára. (MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület, adószám: 18911091-1-13). Számítunk Rád! Nagy segítség minden 1%. Köszönjük!

Minden MX-5 tulajdonosnak Nagyon Boldog, Kanyarokban és Élményekben Gazdag és Balesetmentes Új Évet Kívánunk!

©2024 Magyar MX-5 Klub - © Minden jog fenntartva!

KAPCSOLAT

Küldés folyamatban

Bejelentkezés

vagy    

Forgot your details?

Create Account